Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Ne fryme dhe ne te Verteten, David M. Young Shfaq të madhe

Ne fryme dhe ne te Verteten, David M. Young

SKU001732

Produkt i ri

Jezu Krishti është shpëtimtari ynë. Ky libër është shkruar me qëllim që ata që besojnë në Jezu Krishtin ta kuptojnë më qartësisht shpëtimin që kanë marrë. A të kanë thënë ndonjëherë që duhet të kesh përvoja të pazakonta të Frymës së Shenjtë që të bëhesh besimtar i fortë?

Më shumë detaje

$4.50

-20%

$5.63

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.56 Deri $15.20

Më shumë informacione

Titulli: Në frymë dhe në të VërtetënGjinia: Letërsi e krishterëAutori: David M. YoungShqipëroi: Dan BaynesShtëpia botuese: AEM – Misioni UngjillorViti: 2003Fq. 224Pesha: 0.24 kg Mbi librin Jezu Krishti është shpëtimtari ynë. Ky libër është shkruar me qëllim që ata që besojnë në Jezu Krishtin ta kuptojnë më qartësisht shpëtimin që kanë marrë. A të kanë thënë ndonjëherë që duhet të kesh përvoja të pazakonta të Frymës së Shenjtë që të bëhesh besimtar i fortë? A ke besuar ndonjëherë që duhet me patjetër të flasësh me gjuhë të panjohura që të jesh i krishterë? Ose mendon që të gjithë besimtarët janë në gjendje të pranojnë zbulime të reja nga Fryma e Shenjtë? A ke patur ndonjëherë ndjenjën që ty të është dashur të çliroheshe nga një demon pasi i besove Jezu Krishtit si shpëtimtari yt? A të kanë thënë ndonjëherë që ndonjë "njeri i veçantë" duhet të lutet për ty që të çlirohesh? Ja një libër që tregon që shpëtimi ynë në Jezu Krishtin është një vepër e kryer. Ai jep përgjigje për pyetjet e mësipërme. Ky libër do të të drejtojë tek Jezu Krishti si shpëtimtar i përsosur.  

Reviews

Write a review

Ne fryme dhe ne te Verteten, David M. Young

Ne fryme dhe ne te Verteten, David M. Young

Jezu Krishti është shpëtimtari ynë. Ky libër është shkruar me qëllim që ata që besojnë në Jezu Krishtin ta kuptojnë më qartësisht shpëtimin që kanë marrë. A të kanë thënë ndonjëherë që duhet të kesh përvoja të pazakonta të Frymës së Shenjtë që të bëhesh besimtar i fortë?