Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Kujdes me Biblen, Sinclair B. Ferguson Shfaq të madhe

Kujdes me Biblen, Sinclair B. Ferguson

SKU001731

Produkt i ri

Bibla na bën thirrje që ta trajtojmë me kujdes. Si u mblodh, si duhet ta trajtojmë? Këto janë pyetje të cilave autori i këtij libri u përgjigjet me një argumentim të thjeshtë dhe bindje të qartë. Rekomandohet për besimtarët që dëshirojnë ta njohin Biblën ashtu siç është".

Më shumë detaje

$1.69

-20%

$2.11

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.21 Deri $5.70

Më shumë informacione

Titulli: Kujdes me Biblën! - Udhëzues për përdorimin e BiblësOrigjinali: Handle with careGjinia: Letërsi e krishterëAutori: Sinclair B. Ferguson Shqipëroi: Florenc MeneShtëpia botuese: AEM - Misioni UngjillorViti: 2000 Fq. 100Pesha: 0.12 kg Bibla na bën thirrje që ta trajtojmë me kujdes. Si u mblodh, si duhet ta trajtojmë? Këto janë pyetje të cilave autori i këtij libri u përgjigjet me një argumentim të thjeshtë dhe bindje të qartë. Rekomandohet për besimtarët që dëshirojnë ta njohin Biblën ashtu siç është".  

Reviews

Write a review

Kujdes me Biblen, Sinclair B. Ferguson

Kujdes me Biblen, Sinclair B. Ferguson

Bibla na bën thirrje që ta trajtojmë me kujdes. Si u mblodh, si duhet ta trajtojmë? Këto janë pyetje të cilave autori i këtij libri u përgjigjet me një argumentim të thjeshtë dhe bindje të qartë. Rekomandohet për besimtarët që dëshirojnë ta njohin Biblën ashtu siç është".