Libra të krishterë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Pervoja qe vlen, Jonathan Edwards Shfaq të madhe

Pervoja qe vlen, Jonathan Edwards

SKU001729

Produkt i ri

Çfarë do të thotë të jesh i krishterë? Po dëshirat, ndjenjat dhe përvojat? Çfarë është kthimi në besim? Si mund ta dimë se njerëzit janë kthyer në besim? Sa larg duhet të shkojmë për të provuar nëse një kthim i dukshëm në besim është i vërtetë? Çfarë vendi është zë siguria e shpëtimit në përvojën e krishterë?

Më shumë detaje

$2.24

-20%

$2.80

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.28 Deri $7.56

Më shumë informacione

Titulli: Përvoja që vlenOrigjinali: The experience that countsGjinia: Letërsi e krishterëAutori: Jonathan EdwardsShqipëroi: Migena RamajShtëpia botuese: AEM - Misioni UngjillorViti: 2010Fq. 128Pesha: 0.16 kgISBN: 978-99943-55-81-5 Mbi librin Çfarë do të thotë të jesh i krishterë? Po dëshirat, ndjenjat dhe përvojat? Çfarë është kthimi në besim? Si mund ta dimë se njerëzit janë kthyer në besim? Sa larg duhet të shkojmë për të provuar nëse një kthim i dukshëm në besim është i vërtetë? Çfarë vendi është zë siguria e shpëtimit në përvojën e krishterë? Cilat përvoja fetare duhet të inkurajojmë dhe cilat duhet të dekurajojmë? Si mund ta testojmë sinqeritetin dhe realitetin e vetë besimit tonë? Cilat janë shenjat e hipokrizisë dhe mashtrimit fetar? Ne ndoshta nuk po jetojmë në mes të një rizgjimi, por këto pyetje dhe përgjigje që jep Eduardsi janë thellësisht të përshtatshme me ne sot. Jonathan Edwards (1703 - 1758), teologu më i madh amerikan, shkroi "Traktatin në lidhje me ndjenjat fetare" kundër sfondit të Rizgjimit të Parë të Madh, që është ekuivalenti amerikan i asaj që britanikët e quajnë Rizgjimi Ungjillor. Në vitet 1742 - 1743, ai predikoi në një seri predikimesh, temat mbi dallimin midis përvojave fetare të vërteta dhe atyre të rreme. "Traktati" ishte teksti që u përdor në këto predikime dhe u përgatit për botim në vitin 1746, i përmbledhur dhe i paraqitur në gjuhën bashkëkohore.

Reviews

Write a review

Pervoja qe vlen, Jonathan Edwards

Pervoja qe vlen, Jonathan Edwards

Çfarë do të thotë të jesh i krishterë? Po dëshirat, ndjenjat dhe përvojat? Çfarë është kthimi në besim? Si mund ta dimë se njerëzit janë kthyer në besim? Sa larg duhet të shkojmë për të provuar nëse një kthim i dukshëm në besim është i vërtetë? Çfarë vendi është zë siguria e shpëtimit në përvojën e krishterë?