Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalor i madh Shqip-Italisht, Abedin Preza, Ervin Preza Shihe të plotë

Fjalor i madh Shqip-Italisht, Abedin Preza, Ervin Preza

Ky fjalor përmban 50 mijë fjalë, 145 mijë shembuj dhe shprehje, 1080 fjalë të urta.

Info shtesë

SKU000817

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$33.80

Me ulje çmimi!

-20%

$42.25

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...