Kategoritë

Botuesit

Autorët

Per bukurine e femijes suaj, Pellumb Karagjozi Shihe të plotë

Per bukurine e femijes suaj, Pellumb Karagjozi

Ky libër ka qëllim t'i përgjigjet problemeve të nënave ose të kujtdo që kryen funksionin e nënës, edukatores, pra të kujtdo që mundet, në njëfarë mënyre, të ndihmojë fëmijën të rritet mirë dhe shëndetshëm. Në këtë libër, paraqiten shkurtimisht proceset e rritjes, tek i porsalinduri, te fëmija dhe tek adoleshenti.

Info shtesë

Disponueshëria: Në gjendje

$9.02

Me ulje çmimi!

-20%

$11.27

Titulli: Për bukurinë e fëmijës suaj, zhvillimi i aparatit lokomotor nga lindja deri në përfundim të rritjes
Gjinia: Mjekësi
Autori: Pëllumb Karagjozi
Shtëpia botuese: Pegi
Viti: 2017
Fq. 166
Pesha: 0.285 kg.
ISBN: 978-9928-228-57-4

Mbi librin

Ky vëllim i kushtohet të gjithë nënave dhe baballarëve që kujdesen për fëmijën gjatë rritjes fizike dhe trupore, jo vetëm për të ripohuar parimin "mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë", por edhe sepse, siç është e njohur për të gjithë, çdo dëmtim i funksionit mund të shfaqë të meta të formës dhe çdo dëmtim të formës dhe i strukturës së organeve që përfaqësojnë lëvizjet, mund të jetë shkaku i patologjive, që tentojnë të bëhen kronike dhe që shfaqen tek të rriturit me shqetësime shumë më të rënda sesa te fëmija, duke paraqitur shpesh fillimin e patologjisë artrozike – degjenerative, të cilat sot paraqesin një nga sëmundjet më të përhapura në botën e civilizuar.

Ky libër ka qëllim t'i përgjigjet problemeve të nënave ose të kujtdo që kryen funksionin e nënës, edukatores, pra të kujtdo që mundet, në njëfarë mënyre, të ndihmojë fëmijën të rritet mirë dhe shëndetshëm. Në këtë libër, paraqiten shkurtimisht proceset e rritjes, tek i porsalinduri, te fëmija dhe tek adoleshenti.

Ky libër u kushtohet prindërve, por është i dobishëm edhe për të gjithë punonjësit shëndetësorë, specialistë të ndryshëm sidomos dhe për vetë pediatrët, të cilëve u takon përgjegjësia të ndjekin zhvillimin e fëmijës, të mbledhin anomalitë e mundshme dhe ta drejtojnë atë te specialisti përkatës.