Kategoritë

Botuesit

Autorët

E Drejta Penale, pjesa e pergjithshme, Shefqet Muci Shihe të plotë

E Drejta Penale, pjesa e pergjithshme, Shefqet Muci

Dr. Shefqet Muçi është diplomuar jurist në Fakultetin e Shkencave Politike – Juridike, Universiteti i Tiranës në vitin 1968 dhe ka punuar gjyqtar në Kukës, kryetar gjykate në rrethet Tropojë, Shkodër e Tiranë, rreth 12 vjet anëtar i Gjykatës së Lartë dhe ministër i Drejtësisë në qeverinë e Stabilitetit (1991).

Info shtesë

SKU000025


Më njoftoni kur ta rimerni

$16.90

Me ulje çmimi!

-20%

$21.13

Titulli: E Drejta Penale, pjesa e përgjithshme
Origjinali: E Drejta Penale, pjesa e përgjithshme
Gjinia: Jurisprudencë
Autori: Shefqet Muçi
Shtëpia botuese: Botimet Dudaj
Viti: 2007
Fq. 380
Pesha: 0.536 kg.
ISBN: 978-99943-0-029-7

Mbi autorin

Dr. Shefqet Muçi është diplomuar jurist në Fakultetin e Shkencave Politike – Juridike, Universiteti i Tiranës në vitin 1968 dhe ka punuar gjyqtar në Kukës, kryetar gjykate në rrethet Tropojë, Shkodër e Tiranë, rreth 12 vjet anëtar i Gjykatës së Lartë dhe ministër i Drejtësisë në qeverinë e Stabilitetit (1991).

Më pas avokat dhe për një kohë kryetar i Dhomës së Avokatëve të Tiranës dhe avokat shteti në Avokaturën e Përgjithshme të Shtetit. Ka qenë pedagog në Fakultetin Juridik dhe në Shkollën e Lartë të Ministrisë së Punëve të Brendshme. Aktualisht është zëvendësdekan dhe shef i Katedrës Penale në Fakultetin e Drejtësisë "Luarasi", Tiranë.

Ai është autor botimesh shkencore, ndër të cilat monografitë "Transferimi dhe largimi nga puna" dhe "Caktimi i dënimit penal". Në vitin 1982 i jepet grada "Kandidat i Shkencave", ndërsa në vitin 1989 "Doktor i Shkencave".