Kategoritë

Botuesit

Autorët

La poesia albanese nelle pagine di un' antologia Shihe të plotë

La poesia albanese nelle pagine di un' antologia

Kjo punë është një vepër e përkryer dhe madhështore, e kryer nga një dorë e vetme, që përmbledh sintetikisht një pjesë të rëndësishme të perlave përfaqësuese të poezisë sonë, që nga folklori gojor i hershëm e deri tek poetët e ditëve tona.

Info shtesë

SKU000124

Disponueshëria: Ne gjendje

Ky është ekzemplari i fundit!

$10.81

Me ulje çmimi!

-20%

$13.51

Titulli: La poesia albanese nelle pagine di un' antologjia (në dy gjuhë)
Gjinia: Poezi, antologji
Përgatiti: Abedin Preza
Shtëpia botuese: Ideart
Viti: 2006
Fq. 672
Pesha: 0.881 kg

Koment nga Lluka Qafoku

Kjo punë është një vepër e përkryer dhe madhështore, e kryer nga një dorë e vetme, që përmbledh sintetikisht një pjesë të rëndësishme të perlave përfaqësuese të poezisë sonë, që nga folklori gojor i hershëm e deri tek poetët e ditëve tona.

Seleksioni ështe bërë duke respektuar rigorozisht vlerat letrare dhe duke eliminuar me kujdes çdo subjektivizëm. Nga autorët zakonisht nuk është zgjedhur më e famshmja, por shpirtërisht më përfaqësuesja, dhe në këtë drejtim mendoj se autori nuk ka gabuar asnjëherë.