Kategoritë

Botuesit

Autorët

Historia e kampionateve te Shqiperise, vitet 30, Besnik Dizdari Shihe të plotë

Historia e kampionateve te Shqiperise, vitet 30, Besnik Dizdari

Një libër i këtyre viteve të futbollit shqiptar është tepër i nevojshëm, sepse nuk ka pasur asnjë dokumentim dhe arkivim të ndeshjeve dhe skuadrave në këto vite. Kështu ky libër është një shërbim të kulturës sportive të vendit tonë.

Info shtesë

SKU001475

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$11.26

Me ulje çmimi!

-20%

$14.08

libërNga (sasia)Ulja
Historia e kampionateve te Shqiperise, vitet 30, Besnik Dizdari3 --$1.41
Titulli: Historia e kampionateve të Shqipërisë, vitet 30Historia e futbollit Autori: Besnik DizdariShtëpia botuese: AlbinViti: 1999fq. 192Pesha: 0.23 kg ISBN: 99927-32-25-3 Mbi librin Një libër i këtyre viteve të futbollit shqiptar është tepër i nevojshëm, sepse nuk ka pasur asnjë dokumentim dhe arkivim të ndeshjeve dhe skuadrave në këto vite. Kështu ky libër është një shërbim të kulturës sportive të vendit tonë. Është dashur një hulumtim i gjerë dhe i vështirë në gazetat e kohës për të arritur të shfaqen skuadrat pjesëmarrëse ne kampionate, formacionet e tyre, rezultatet e ndeshjeve apo edhe fotografi të kohës. Mbi autorin Besnik Dizdari gazetar, një ndër themeluesit dhe presidenti i Shoqatës Shqiptare të Shtypit Sportiv . Dizdari, e ka filluar karrierën si një anëtar i stafit të përditshmes Bashkimi i Tiranës në vitet gjashtëdhjetë, dhe më pas për 17 vjet, ai ka qenë edhe kryeredaktor i gazetës më të vjetër sportive në Shqipëri, " Sporti Shqiptar". Ai publikon revistën e vetme sportive në Shqipëri- Futbolli Shqiptar dhe ka botuar rreth 18 libra shqip sportiv me historinë e sportit shqiptar. Ai gjithashtu shërben si një anëtar i bordit drejtues të Komitetit Shqiptar të Radio-Televizioni Publik, të zgjedhur nga Parlamenti shqiptar që nga viti 2006.