Kategoritë

Botuesit

Autorët

No picture Shihe të plotë

Fjalor shqip - gjermanisht, Olimbi Vito

• Mbi 20 mijë fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën letrare shqipe.• Shumë fjalë që janë të specifikuara në fushat ku përdoren si në shkencë, art etj.• Një gramatikë të shkurtuar për gjuhën shqipe.• Udhëzues për përdorimin e fjalorit.

Info shtesë

2630

Disponueshëria: In Stock

$9.02

Me ulje çmimi!

-20%

$11.27

libërNga (sasia)Ulja
Fjalor shqip - gjermanisht, Olimbi Vito3 --$1.13

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Fjalor shqip – gjermanisht
Origjinali: Fjalor shqip – gjermanisht
Gjinia: Fjalor
Autori: Olimbi Vito
Shtëpia botuese: InfBotues
Viti: 2007
Fq. 464
Pesha: 0.52 kg
ISBN: 978-99943-972-7-3

Mbi librin
Ky fjalor përmban: • Mbi 20 mijë fjalë dhe shprehje që janë më të përdorshme në gjuhën letrare shqipe.• Shumë fjalë që janë të specifikuara në fushat ku përdoren si në shkencë, art etj.• Një gramatikë të shkurtuar për gjuhën shqipe.• Udhëzues për përdorimin e fjalorit.