Kategoritë

Botuesit

Autorët

Shoket e Qytetit, Liber pop up per femije 2-6 vjec Shihe të plotë

Shoket e Qytetit, Liber pop up per femije 2-6 vjec

Eni ekskavatori dhe Titi Traktori kanë humbur rrugën. Ata pyesin Zjarrfikësen, Aeroplanin, Autobusin, Trenin... Kush vallë do t'i ndihmojë?

Info shtesë

SKU000198

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$9.02

Me ulje çmimi!

-20%

$11.27

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Shokët e Qytetit
Gjinia: Libër pop up
Shtëpia botuese: Çabej
Pesha: 0.651 kg

Eni ekskavatori dhe Titi Traktori kanë humbur rrugën. Ata pyesin Zjarrfikësen, Aeroplanin, Autobusin, Trenin... Kush vallë do t'i ndihmojë?