Kategoritë

Botuesit

Autorët

Dy drama, Ledi Kacani Myshketa Shihe të plotë

Dy drama, Ledi Kacani Myshketa

Në të dy dramat ka tema aktuale dhe konflikte jetësore. Në mes të tjerave, personazhet qendrore janë figura femërore, të cilat i ka ravijëzuar me dashuri, por njëherësh dhe me realizëm. Uroj me gjithë zemër që veprat e saj të shohin dritat e skenës dhe njerëzit të duartrokasin, duke u gëzuar për lindjen e një dramaturgeje të

Info shtesë

2346

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$6.76

Me ulje çmimi!

-20%

$8.45

libërNga (sasia)Ulja
Dy drama, Ledi Kacani Myshketa3 --$0.85
Në të dy dramat ka tema aktuale dhe konflikte jetësore. Në mes të tjerave, personazhet qendrore janë figura femërore, të cilat i ka ravijëzuar me dashuri, por njëherësh dhe me realizëm. Uroj me gjithë zemër që veprat e saj të shohin dritat e skenës dhe njerëzit të duartrokasin, duke u gëzuar për lindjen e një dramaturgeje të re.
Titulli: Dy drama: Shenjtorja Katerinë, Carpe diemOrigjinali: Dy drama: Shenjtorja Katerinë, Carpe diemGjinia: DramaAutori: Ledi Kacani MyshketaShtëpia botuese: DudajViti: 2007Fq. 184Pesha: 0.20 kgISBN: 978-99943-0-007-5 Komente mbi librin "Në të dy dramat ka tema aktuale dhe konflikte jetësore. Në mes të tjerave, personazhet qendrore janë figura femërore, të cilat i ka ravijëzuar me dashuri, por njëherësh dhe me realizëm. Uroj me gjithë zemër që veprat e saj të shohin dritat e skenës dhe njerëzit të duartrokasin, duke u gëzuar për lindjen e një dramaturgeje të re." Gjergj Vlashi, Artist i Popullit