CD & DVD

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Ulje çmimi! Dhiata e Re –version audio (MP3) Shfaq të madhe

Dhiata e Re –version audio (MP3)

SKU001004

Produkt i ri

Dhiata e Re, lexuar nga Saimir Braho, përgatitur në format Audio (MP3). Teksti është i Shoqërisë Biblike, versioni “Së bashku”, përkthyer prej origjinalit.

Më shumë detaje

Nuk e kemi më këtë produkt në depo

$2.00

-20%

$2.50

Zbritja në sasi

SasiaÇmimiJu kurseni
3 $0.25 Deri $6.75

Më shumë informacione

Titulli: Dhiata e Re – Versioni Audio (MP3)Përgatitur nga: Shoqëria Biblike Lexon: Saimir BrahoMuzika: Endri SinaTeksti i Dhiatës së Re: versioni “Së bashku” Pesha: 0.07 kgPrezantimiDhiata e Re, lexuar nga Saimir Braho, përgatitur në format Audio (MP3). Teksti është i Shoqërisë Biblike, versioni “Së bashku”, përkthyer prej origjinalit.Dhiata e Re është pjesa e dytë e librit të njohur si Bibla. Ajo përmban historinë e jetës së Jezu Krishtit dhe mësimet e tij, përmban historinë e kishës që u formua pas kryqëzimit dhe ringjalljes së Krishtit, si dhe rrëfen udhën se si duhet të jetojë një i krishterë. Fjalët për jetën e amshuar i gjejmë veçse te mësimet e Jezu Krishtit. Ky regjistrim audio të ofron një mundësi për t’i dëgjuar dhe përvetësuar ato. Shënim: Sipas të drejtës së autorit shitet vetëm për përdorim personal.

Reviews

Write a review

Dhiata e Re –version audio (MP3)

Dhiata e Re –version audio (MP3)

Dhiata e Re, lexuar nga Saimir Braho, përgatitur në format Audio (MP3). Teksti është i Shoqërisë Biblike, versioni “Së bashku”, përkthyer prej origjinalit.

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...