- Çmim i zbritur
Referenca: 2804
Referenca: 2804
Referenca: SKU000001
Botuesi: Mitrush Kuteli
Referenca: SKU001694
Botuesi: Vellezerit Tafa
Referenca: SKU001740
Botuesi: UET Press
Referenca: SKU000660
Botuesi: Onufri
Sipas një prej gazetave më të famshme për thashethemet, stina e prezantimeve në shoqërinë e lartë për vitin 1814 premton të jetë e mbushur me ngjarje, por jo për Antoni Brixhërtonin, beqarin më të lakmuar të Londrës, i cili ndoshta nuk ka ndër mend të martohet as këtë vit...
Titulli: Viskonti që më dashuronte, vëllimi i dytë i serisë së Brixhërtonëve
Origjinali: The Viscount Who Loved Me
Gjinia: Roman
Autori: Julia Quinn
Shqipëroi: Xhimi Lazri
Shtëpia botuese: Living
Viti: 2022
Fq. 300
Pesha: 0.456 kg
ISBN: 978-9928-338-29-7
Ky libër është në gjuhën shqipe
Mbi librin
Sipas një prej gazetave më të famshme për thashethemet, stina e prezantimeve në shoqërinë e lartë për vitin 1814 premton të jetë e mbushur me ngjarje, por jo për Antoni Brixhërtonin, beqarin më të lakmuar të Londrës, i cili ndoshta nuk ka ndër mend të martohet as këtë vit...
Mirëpo ai, jo vetëm që ka vendosur të martohet, por... ka gjetur edhe nusen. Pengesa e vetme është motra e së përzgjedhurës, Kejt Shefilldi, trazovaçja më e hijshme në sallat e ballove të Londrës. Vajza energjike e zemëron Antonin me vendosmërinë për ta ndaluar bashkimin e tij me motrën e saj, vetëm se, kur mbyll sytë në mbrëmje, ajo e tërbon me ëndrra të çmendura erotike.
Kejti është e vendosur të mbrojë të motrën, por nuk e di se më e brishtë se ajo është zemra e saj. Kur buzët e Antonit prekin të Kejtit, ajo çka e tremb më shumë atë është se mund të mos i rezistojë dot sharmit të tij...
Udhëzues i shkurtër mbi procesin e porositjes së librave nëpërmjet faqes tonë.
Shkarkime (292.13KB)
Botuesi: Pika pa Siperfaqe
Botuesi: Pema
Botuesi: Dituria
Botuesi: OMBRA GVG
Botuesi: Berk
Botuesi: Berk
Botuesi: Albas
Botuesi: Dituria