• Banner

Viskonti që më dashuronte, vëllimi i dytë i serisë së Brixhërtonëve, Julia Quinn

Sipas një prej gazetave më të famshme për thashethemet, stina e prezantimeve në shoqërinë e lartë për vitin 1814 premton të jetë e mbushur me ngjarje, por jo për Antoni Brixhërtonin, beqarin më të lakmuar të Londrës, i cili ndoshta nuk ka ndër mend të martohet as këtë vit...

1 200 Lekë
Sasia
Në gjendje

Përshkrimi

Titulli: Viskonti që më dashuronte, vëllimi i dytë i serisë së Brixhërtonëve
Origjinali: The Viscount Who Loved Me
Gjinia: Roman
Autori: Julia Quinn
Shqipëroi: Xhimi Lazri
Shtëpia botuese: Living
Viti: 2022
Fq. 300
Pesha: 0.456 kg
ISBN: 978-9928-338-29-7
Ky libër është në gjuhën shqipe

Mbi librin

Sipas një prej gazetave më të famshme për thashethemet, stina e prezantimeve në shoqërinë e lartë për vitin 1814 premton të jetë e mbushur me ngjarje, por jo për Antoni Brixhërtonin, beqarin më të lakmuar të Londrës, i cili ndoshta nuk ka ndër mend të martohet as këtë vit...
Mirëpo ai, jo vetëm që ka vendosur të martohet, por... ka gjetur edhe nusen. Pengesa e vetme është motra e së përzgjedhurës, Kejt Shefilldi, trazovaçja më e hijshme në sallat e ballove të Londrës. Vajza energjike e zemëron Antonin me vendosmërinë për ta ndaluar bashkimin e tij me motrën e saj, vetëm se, kur mbyll sytë në mbrëmje, ajo e tërbon me ëndrra të çmendura erotike.
Kejti është e vendosur të mbrojë të motrën, por nuk e di se më e brishtë se ajo është zemra e saj. Kur buzët e Antonit prekin të Kejtit, ajo çka e tremb më shumë atë është se mund të mos i rezistojë dot sharmit të tij...

Detajet e librit
Bashkëngjitje
Shkarkime
KATËR HAPA PER TE POROSITUR

Udhëzues i shkurtër mbi procesin e porositjes së librave nëpërmjet faqes tonë.

Shkarkime (292.13KB)
Ndoshta mund të pëlqejë edhe

Botuesi: Living

Brixhërtonët 1, Julia Quinn

Dafne Brixhërtoni ka dështuar gjithmonë në këtë të fundit. Fëmija i katërt nga tetë në familjen e saj të bukur, ajo ka bërë miq djemtë më të mirë të Londrës. Të gjithë e vlerësojnë dashamirësinë dhe zgjuarsinë e saj, por askush nuk e dëshiron si grua.

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje
16 libra të tjera në këtë kategori:

Botuesi: Pema

Inteligjenca sociale, Daniel Goleman

Ai shpjegon saktësinë befasuese te përshtypjeve të para, bazén e karizmës dhe fuqine emocionale, kom pleksitetin e tërheqjes seksuale dhe menyren se si t'i zbulojmë gënjeshtrat. Ai gjithashtu pershkruan "anën e erret të inteligjencës sociale, nga narcizmi te makiavelizmi dhe psikopatia.

Çmimi 1 500 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Univers

Frankenshtajni, Mary Shelley

Një nga librat më të fortë të historisë së letërsisë, Frankenshtein është bërë simbol i shkencës së shkuar keq dhe një shprehje figurative me një përdorim jashtëzakonisht të larmishëm.

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Dituria

Bibla prej argjile, Julia Navarro

Pak para fillimit të Luftës së fundit të Gjirit, së bashku me një ekip arkeologësh, Klara nis disa gërmime të rrezikshme. Nuk e ka idenë se çfarë tmerri ka zgjuar padashur, një tmerr që e zhyt në një të kaluar të trazuar dhe që kërcënon ta tërheqë në një shtjellë të fortë dhune. Dikush është betuar të vrasë Tanenbergun, plakun, por edhe familjen e tij,...

Çmimi 1 600 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Toena

Olivia, Rena Rossi-Zairi

os vallë ekzistojnë të vërteta të pamëshirshme, që nuk duhet të thuhen? Mos janë më të parapëlqyeshme gënjeshtrat? Dhe, a është vallë dashuria, udhëtimi ynë i vetëm i vërtetë?

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Dituria

Dita e kukuvajkës, Leonardo Sciascia

Në një cep të Sicilisë, një sipërmarrës i vogël vritet në mes të katundit. Kurrkush nuk flet; dikush, madje, përpiqet t’i devijojë hetimet e nisura nga një oficer i ri i karabinierëve, i huaj për mendësinë dhe shoqërinë e Sicilisë. Hap pas hapi, dëshmi pas dëshmie, ku të rreme e ku të cunguara, kapiten Belodi arrin të zbulojë se faji i vetëm që përligj...

Çmimi 1 000 Lekë
More
Në gjendje

Botuesi: Bota Shqiptare

Pallati prej letre, Miranda Cowley Heller

Një mëngjes të mrekullueshëm gushti, Eli Bishop niset të notojë në liqenin poshtë "Pallatit prej letre" - shtëpia e pushimit të familjes së saj në Kejp Kod. Kur zhytet nën ujë, përjeton sërish takimin pasionant të një nate më parë, në qoshen e shtëpisë që di të gjtiha të fshehtat e saj më të errëta, ndërsa i shoqi dhe e ëma bisedojnë me mysafirët...

Çmimi 1 200 Lekë
More
Në gjendje
Përshtypjet (0)