Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e produkteve sipas prodhuesit AEM - Misioni Ungjillor

AEM - Misioni Ungjillor
për faqe
Jeni duke parë 37 - 48 nga 49 artikuj
 • $1.92 $2.40 -20% Është shitur

  David Martin Young u lind në ditën e Krishtlindjes, 1946, në Basingstoke, Angli. U shkollua në Queen Mary's Grammar School dhe prej andej shkoi të mësonte Gjuhët moderne dhe Mesjetare në Trinity College, Cambridge, dhe u diplomua më 1968. Më vonë u trajnua në Cambridge si mësues shkolle për gjuhët moderne.

  $1.92 $2.40 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Thuhet shpesh që atje ku mohohet besimi tek Perëndia i gjallë, paralel me këtë do të shfaqet gjithashtu edhe një rritje e besimit për demonët. Kjo vlen jo vetëm në faqet e Biblës dhe në kronikat e misioneve kristiane, por është bërë edhe një fenomen që të bie në sy në jetën e shoqërisë perëndimore materialiste dhe të pas

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.80 $2.25 -20% Është shitur

  A e keni pyetur veten ndonjëherë si ta gjeni dhe ta kryeni vullnetin e Perëndisë për jetë dhe shërbesën tuaj të krishterë? Bibla na tregon për një Perëndi i cili u flet fëmijëve të tij dhe i drejton ata. Ky libër është shkruar për t'ju ndihmuar të mësoni nga Shkrimi si të zbuloni vullnetin e Perëndisë dhe rëndësinë e bin

  $1.80 $2.25 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Version i thjeshtëzuar i një libri klasik të krishterë. U botua edhe në Kosovë me titulin sipas origjinalit: Xhevahiri i kënaqësisë së krishterë.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Thjeshtëzim i një libri nga Martin Luteri i titulluar "Prangat e Vullnetit", të cilin shumë njerëz e mendojnë si librin më madhështor të tij. Merret me pamundësinë e jobesimtarit që të çlirohet nga fuqia e mëkatit dhe vdekjes dhe nevojën që Perëndia të punojë për ta sjellë shpirtin në një jetë të re.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.90 $1.13 -20% Është shitur

  Lexo Markun Meso e ndan Ungjillin sipas Markut në dyzetë e pesë lexime ditore me një faqe shënimesh për çdo pasazh që sjell një hyrje të thjeshtë por të dobishme mbi jetën e Krishtit. Ky titull është përdorur gjerësisht në grupet e studimeve biblike dhe grupet e të rinjve, si dhe në ato individuale.

  $0.90 $1.13 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $3.38 $4.23 -20% Është shitur

  Përshkruan zhvillimin e mendimit ateist dhe agnostik që nga "Epoka e Artë" e filozofisë greke deri në ditët e sotme.Përcakton ndikimin e mendimtarëve të tillë si: Emanuel Kanti, Fridrih Niçe, Martin Haideger, Albert Kamy, Zhan-Pol Sartër e Bertrand Rasëll, si dhe tregon se si mësimet e tyre ndihmuan ne formimin e ideve moderne ateiste

  $3.38 $4.23 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  • Çfarë ndodhi mbi dinozaurët?• A ka patur me të vërtetë Epokë të Akullit?• Kush ishte gruaja e Kainit?• Si u krijuan gjithë llojet e racave?• Përmbytja e Noes, ku shkoi gjithë ai ujë?

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.67 $0.84 -20% Është shitur

  Për ku shkojmë që këtej? Kjo eshtë pyetja që gjithë njerëzimi duhet të përballojë dhe ky libërth e bën këtë drejt për së drejti. Çfarë na ndodh saktësisht kur ne vdesim? E ardhmja e menjëhershme e trupit është e qartë por ajo e frymës apo e shpirtit?

  $0.67 $0.84 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Ky komentar është për ata që duan ta lexojnë dhe shijojnë librin e Danielit. Libri është mbushur me ndihmë praktike - veçanërisht për besimtarët që gjenden të vetëm në klasë apo punë, apo në familje dhe shokë. Danieli na tregon se, si t'i qëndrojmë Perëndisë besnikë në një mjedis armiqësor, dhe na tregon se, si të jeto

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.90 $1.13 -20% In Stock

  Kështu predikimi i cili përmbahet në këtë libër është një deklaratë historike. Por ai është më tepër se kaq. Është një paraqitje bindëse e ungjillit i cili nuk ndryshon kurrë, i cili u ka sjellë shpëtim njerëzve kudo në botë gjatë dy mijëvjeçarëve të sapopërfunduar dhe mbetet po aq praktik dhe jetësor tani që po shpa

  $0.90 $1.13 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
 • $0.90 $1.13 -20% In Stock

  Një libër që të ngroh zemrën sepse inkurajon besimtarët në njohurinë se Perëndia i kontrollon të gjitha situatat tona, dhe vepron në, dhe përmes, të gjitha gjërave për mirë. Ka dy mënyra me të cilat Perëndia shfaq Vlerat e tij ndaj nesh: me fjalën e Tij dhe me veprat e Tij.

  $0.90 $1.13 -20%
  Ulje çmimi!
  In Stock
Jeni duke parë 37 - 48 nga 49 artikuj