Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e produkteve sipas prodhuesit AEM - Misioni Ungjillor

AEM - Misioni Ungjillor
për faqe
Jeni duke parë 25 - 36 nga 49 artikuj
 • $1.80 $2.25 -20% Është shitur

  Megjithatë, fermeri e di se nëse ai nuk ndjek me zell përgjegjësitë e tij për të lëruar, mbjellë, plehëruar dhe kultivuar, ai nuk mund të shpresojë për të korruara në fund të sezonit. Në njëfarë kuptimi ai është në partneritet me Perëndinë dhe do të korrë përfitimet prej këtij partneriteti vetëm atëherë, kur të ketë

  $1.80 $2.25 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Shumë besimtarë të vërtetë në mbarë botën, ose nga mosnjohja e doktrinave të Biblës për arsye të mungesës së mësimit, ose nga mosnjohja e doktinës së Dëshmitarëve të Jehovait dhe burimeve të këtyre doktrinave, kur takojnë Dëshmitarët e Jehovait çoroditen dhe gjitashtu nuk dinë përgjigjet e duhura që t'u japin atyre.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.03 $2.54 -20% Është shitur

  Çfarë përkujtojnë të krishterët kur thyejnë bukën dhe pijnë frutin e hardhisë së bashku në shërbesën e Darkës së Zotit? Çfarë ndodh faktikisht në çastin kur marrim pjesë në këtë shërbesë? Çfarë na tregon për të ardhmen kjo Darkë? Kush duhet të marrë pjesë? Si duhet të marrë pjesë? Çfarë pjese luan Perëndia n

  $2.03 $2.54 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.68 $0.85 -20% Është shitur

  Megjithatë, Bibla pohon se Perëndia është në kontroll të vetëm dhe sovran të çdo gjëje që ndodh në univers, që ai "vepron çdo gjë sipas qëllimit të vullnetit të tij" dhe se ai është "i dhembshur dhe i mëshirshmë" dhe "plot dashuri". A ka ndonjë mënyrë në të cilën të qëndrojë e gjithë kjo? Përgjigjia mund t'ju habis

  $0.68 $0.85 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.68 $0.85 -20% Është shitur

  Miliona njerëz futen në një vorbull gjithnjë e më të madhe aktivitetesh, duke u përgatitur vetëm për një ditë: 25 Dhjetorin. Shumë nga ata që marrin pjesë në këtë ngazëllim kanë të paktën njëfarë ideje që kjo ditë e veçantë quhet Dita e Krishtlindjes, sepse festohet lindja e Jezu Krishtit rreth 2000 vjet më parë.

  $0.68 $0.85 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Titulli: Albania: the costOrigjinali: Albania: the costGjinia: Letërsi e krishterëAutori: David M. YoungShtëpia botuese: AEM- Misioni UngjillorViti: 2007Fq. 128Pesha: 0.22 kgISBN: 978-1-897856-28-4

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Bibla paralajmëron në mënyrë profetike se në ditët e fundit do të dalin shumë mësues të rremë të cilët do t'u paraqiten njerëzve me gënjeshtra shkatërruese. Qëllimi i tyre është ta zhvleftësojnë Të Vërtetën e Zotit dhe t'i shfrytëzojnë besimtarët duke u treguar histori të gënjeshtra dhe mashtrime.

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.68 $0.85 -20% Është shitur

  Teoria e evolucionit është quajtur "ideja më e fuqishme dhe më e plotë që është ngritur ndonjëherë mbi tokë". Ajo është debatuar me kaq shumë pasion dhe është reklamuar kaq shumë në masmedia, saqë miliona njerëz pa aftësi shkencore pranojnë se ajo duhet të jetë e vërtetë.

  $0.68 $0.85 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.58 $1.97 -20% Është shitur

  Është një libër i thjeshtë, i drejtpërdrejtë që tregon se si një person, i cili është duke kërkuar Perëndinë ndershmërisht, mund ta gjejë atë.Ky libër është shkruar për ty!

  $1.58 $1.97 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $0.68 $0.85 -20% Është shitur

  Bibla është libri më i nderuar në botë; por edhe më i sulmuari. Me miliona njerëz e lexojnë atë çdo ditë për të gjetur frymëzim dhe drejtim për jetën e tyre, megjithatë për 2000 vjet asnjë libër tjetër nuk është urryer, poshtëruar dhe sulmuar kaq shumë. Shumë prej përkthyesve të saj janë persekutuar, torturuar e vrarë

  $0.68 $0.85 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.35 $1.69 -20% Është shitur

  Ky libër (një biografi për Hudson Taylor) është shkruar veçanërisht për të rinjtë. Hudson Taylor ishte ende adoleshent kur Perëndia i tha të shkonte në Kinë - një vend që ishte pothuajse aq i mbyllur kundrejt të huajve sa është edhe sot. Ai u bind dhe shkoi.

  $1.35 $1.69 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Shkenca dhe feja janë dy nga ndikimet më të përhapura që bota ka njohur ndonjëherë. Ideja se shkenca dhe feja janë në kundërshtim ka ekzistuar për një kohë të gjatë, e cila daton të paktën nga pjesa e tretë e shekullit XIX, por a ka ndonjë bazë të qëndrueshme?

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
Jeni duke parë 25 - 36 nga 49 artikuj