Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e produkteve sipas prodhuesit AEM - Misioni Ungjillor

AEM - Misioni Ungjillor
për faqe
Jeni duke parë 13 - 24 nga 49 artikuj
 • $4.50 $5.63 -20% Është shitur

  Një komentues ka shkruar kohët e fundit se: "Gjatë historisë, letra e Galatasve ka qenë themeli për shumë forma të doktrinës, deklarimit dhe praktikës së krishterë. Edhe sot mbetet e vërtetë të thuash që mënyra se si i kuptojnë çështjet dhe mësimin e Galatasve përcakton në masë të madhe teologjinë që përkrahim, mesazhin

  $4.50 $5.63 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.26 $2.82 -20% Është shitur

  Disa njerëz e kanë konsideruar letrën e parë të Palit ndaj Timoteut si manual për rendin e kishës, por s'është aspak i tillë! Ai është një letër urgjente drejtuar një të krishteri në kulmin e krizës dhe një thirrje ndaj një kishe lokale për të vazhduar punën që Perëndia e kishte urdhëruar të bënte, pra, përhapjen e lajm

  $2.26 $2.82 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.82 $3.52 -20% Është shitur

  Më e mira dhe më e sigrurta mbrojtje për shpirtin është dashuria. Njerëzit bien në gabime ngaqë në të vërtetë kurrë nuk e kanë dashur të vërtetën që shpallin me gojë. Duaje të vërtetën një herë dhe atëherë gabimi nuk do të ketë kurrë më vend në zemrën tënde.

  $2.82 $3.52 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.70 $3.38 -20% Është shitur

  Kjo histori e fuqishme dhe prekëse është krijuar në bazë të ngjarjeve reale në konfliktin e hidhur të Libanit. Lamia dhe familja e saj rrëmbehen në luftime, me pasoja tragjike. Lamia lufton kundër urrejtjes që kërcënon ta shkatërrojë, deri sa ta kuptojë që falja dhe dashuria janë gjërat më të rëndësishme. Asgjë tjetër nuk

  $2.70 $3.38 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $2.03 $2.54 -20% Është shitur

  Jeta e kristianit mbi tokë është një jetë gëzimi. Sidoqoftë, në këtë anë të qiellit ajo nuk mund të jetë kurrë një jetë me gëzim pa re. Nga njëra anë besimtarët gëzohen që Krishti i ka shpëtuar dhe që ata tashmë gëzojnë shoqëri me Perëndinë. Ata jetojnë duke shijuar mirësinë dhe dashurinë e Perëndisë.

  $2.03 $2.54 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Jonathan Edwards vlerësohet nga shumë njerëz si filozofi – teologu më i madh që nxori ndonjëherë Amerika dhe predikimi i tij "Sinners in the hands of an angry God" është më i madhi që është dëgjuar ndonjëherë në atë kontinent. Padyshim është predikimi më i famshëm që është mbajtur ndonjëherë në historinë e kombit amer

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Një libër për mësimin mbi shfajësimin në dy aspekte: tema doktrinale, dhe pasazhe biblike (pra, tematik dhe shpjegues).

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Besueshmëria e Krishtërimit varet nga një pyetje e drejtpërdrejtë: a u kthye Jezu Krishti prapë në jetë disa ditë pasi të kishte vdekur e të ishte varrosur? Karakteri i tij, vetëdeklarimet e tij dhe lidhja me të sotmen, të gjitha varen nga kjo çështje.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Një nga gjërat që e dallon njerëzimin nga çdo specie tjetër në tokë është që ne kemi një dimension moral. Duket që brenda psiqikës tonë është "programuar" dhe vendosur një ligj moral dhe vetëdija jonë në lidhje me të ngacmohet nga ndërgjegjja,një vëzhgues misterioz, i cili futet në çdo qoshe dhe në çdo të "çarë" të

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Titulli: Si të çlirohemi prej hidhërimitOrigjinali: How to be free from bitternessGjinia: Letërsi e krishterëAutori: Grup autorësh (Jim Wilson, Heather Torosoglu, Chris Vlachos)Shqipëroi: Alfred Kola, Holger DashiShtëpia botuese: AEM – Misioni UngjillorViti: 1996Fq. 34Pesha: 0.06 kg

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Përse vdiq Krishti? Cili është kuptimi i kryqit? Pjesa më e madhe e teorive të shlyerjes së mëkateve merren vetëm me aspektin njerëzor të tij, por siç e tregon Dr. Lloyd – Jones në këtë shtjellim të romakëve, kryqi është mbi gjithçka tjetër një vënie në vend e karakterit të Perëndisë.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
 • $1.13 $1.41 -20% Është shitur

  Të vërteta themelore dhe parime mbi jetën dhe besimin e krishterë për besimtarët e rinj, me pyetje për mendime dhe diskutime ose studime. E shkruar nga drejtori i Shkolles Biblike Emaus, Angli.

  $1.13 $1.41 -20%
  Shto në shportë  Më shumë
  Ulje çmimi!
  Është shitur
Jeni duke parë 13 - 24 nga 49 artikuj