Kategoritë

Information

Botuesit

Speciale

Autorët

Lista e librave sipas autorit: Ardian Vehbiu

Adrian Vehbiu është shkrimtar dhe publicist shqiptar. Ai ka studiuar Gjuhë-Letërsi në Tiranë dhe ka punuar në Institutin e Gjuhësisë dhe Letërsisë në Akademinë e Shkencave. Vehbiu jeton në Nju Jork që nga viti 1996. Librat e tij kryesorë janë:


Fjalë për fjalë, eksplorime në hapësirat e shqipes, Botimet Çabej, 2017


Shqipja Totalitare, tipare të ligjërimit publik në Shqipërinë e viteve 1945-1990, Botimet Çabej, 2009


Fraktalet e shqipes, rrëgjimi i gjeometrive të standardit, Botimet Çabej, 2007


Kundër purizmit, Botimet Dudaj, 2012


Sende që nxirrte deti, ESE, Botimet Dudaj, 2013


Kusuret e zotit Shyti, Roman, Botimet Dudaj, 2017


Ndërhyrjet e zotit Shyti, Roman, Botimet Dudaj, 2016


Bolero, Roman, Botimet Dudaj, 2015

Jeni duke parë 1 - 8 nga 8 artikuj
Jeni duke parë 1 - 8 nga 8 artikuj