• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Ali Smith

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)

Botuesi: OMBRA GVG

Dy botë paralele, Ali Smith

“Dy botë paralele” është një roman rreth gjithanshmërisë së artit, i mrekullueshëm, kompleks dhe postmodern. Është një bisedë e shpejtë e lakimit të zhanrit midis formave, kohërave, të vërtetave dhe trillimeve. Libri ka dy histori që gërshetohen me njëra-tjetrën si një spirale e dyfishtë.

Çmimi 11,76 CHF
More
Në gjendje