• Banner

Lista e librave të autorit ose përkthyesit Amy Harmony

Këtu është 1 libër.

Je duke parë 1 - 1 nga 1 artikull(j)
Filtrat aktiv

Botuesi: Living

Nga rëra dhe hiri, Amy Harmony

Megjithatë, duket se thirrja e Anxhelos në jetë është kisha dhe pavarësisht nga ndjenjat e forta për Evën, ai zgjedh të bëhet prift. Pas më shumë se një dekade, Anxhelo është prift katolik, ndërsa Eva një grua e mbetur fillikat. Kur Gestapo i shtrin kthetrat më gjerë, Anxhelo e strehon Evën brenda mureve të një kuvendi. Por ajo nuk mund të qëndrojë e...

Çmimi 13,86 CHF
More
Në gjendje