Fjalorë, medota, guida

Information

Fjalorë, medota, guida
Këtu do të gjeni një përzgjedhje fjalorësh dhe metodash në shumë gjuhë, si dhe guida turistike në shqip dhe gjuhë të tjera.

Fjalorë, medota, guida Janë 36 produkte.

Nënkategoritë

 • Mësoni shqip
  Libra dhe metoda për të mësuar shqip.
 • Guida turistike
  Këtu mund të gjeni guida turistike dhe libra praktikë për qytetet kryesore të Shqipërisë.
 • Mëso kompjuterin
  Këtu do të gjeni disa libra/metoda për të mësuar kompjuterin në shqip.
 • Mësoni frëngjisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar frëngjisht.
 • Mësoni spanjisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar spanjisht.
 • Mësoni gjermanisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar gjermanisht.
 • Mësoni italisht
  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar italisht.
 • Mësoni greqisht
  Libra dhe metoda për të mësuar greqisht.
 • Mësoni anglisht

  Këtu do të gjeni disa libra, metoda dhe fjalorë për të mësuar anglisht.

për faqe
Jeni duke parë 25 - 36 nga 36 artikuj
Jeni duke parë 25 - 36 nga 36 artikuj