Revistat letrare

Information

Publishers

Authors

Reduced price! Seria e plote e revistes Poeteka View larger

Seria e plote e revistes Poeteka

SKU000379

New book

POETEKA është titulli i një reviste letrare të specializuar për poezinë dhe kulturën poetike e cila - 4 herë në vit - përmes botimit të përtremuajshëm, përcjell krijimtarinë poetike shqiptare dhe atë botërore - traditën - të pranishmen dhe poezinë q&

More details

$34.59

-20%

$43.24

Add to wishlist

Volume discounts

QuantityPriceYou Save
3 $4.32 Up to $116.75

More info

POETEKA është titulli i një reviste letrare të specializuar për poezinë dhe kulturën poetike e cila - 4 herë në vit - përmes botimit të përtremuajshëm, përcjell krijimtarinë poetike shqiptare dhe atë botërore - traditën - të pranishmen dhe poezinë që po lind. POETEKA bën gjithashtu edhe paraqitjen e poetëve pjesëmarrës në Festivalin Ndërkombëtar POETEKA që zhvillohet në muajin prill të çdo viti në qytetin e Durrësit. Revista POETEKA  botohet në version shumëgjuhësh: shqip për autorët e huaj dhe në gjuhë të huaj (anglisht, gjermanisht, italisht, frëngjisht, spanjisht, greqisht etj.) për autorët shqiptarë. E veçantë e revistës është edhe publikimi i konfrontuar i poezive që botohen origjinalit, duke u ofruar një mundësi më shumë si dhe duke u krijuar shijen e sfidës tek përkthyesit, sidomos tek të rinjtë. Revista POETEKA shpërndahet në 58 qendra universitare në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Itali, Austri, Francë, Spanjë, Belgjikë, Kroaci, Slloveni, Bosnjë, Serbi, Britani e Madhe, Bullgari, Rumani, Greqi, Rusi, Usa (New York, San Diego, Adelaide, Missouri, Alabama) Kanada (Quebec, Montreal, Toronto).Deri tani janë 11 numra nga numri i parë deri te numri i 11.Pesha: 2.61 Kg.

Reviews

Write a review

Seria e plote e revistes Poeteka

Seria e plote e revistes Poeteka

POETEKA është titulli i një reviste letrare të specializuar për poezinë dhe kulturën poetike e cila - 4 herë në vit - përmes botimit të përtremuajshëm, përcjell krijimtarinë poetike shqiptare dhe atë botërore - traditën - të pranishmen dhe poezinë q&