Categories

Publishers

Authors

E drejta penale, Pjesa e Pergjithshme, Shefqet Muci Maximize

E drejta penale, Pjesa e Pergjithshme, Shefqet Muci

Title: E drejta penale, Pjesa e Përgjithshme
Original: E drejta penale, Pjesa e Përgjithshme
Category: Law
Author: Shefqet Muçi
Publisher: Dudaj
Year: 2007
Pgs. 380
Weight: 0.537 kg
ISBN: 978-99943-0-029-7

More details

2829

Availability: In Stock

$16.90

Reduced price!

-20%

$21.13

Customers who bought this product also bought:

  • Fjalor termash juridike, ekonomike dhe biznesi anglisht-shqip, L

    Fjalor...


    Title: Fjalor termash juridike, ekonomike dhe...

  • Fjalor, Termat juridike Evropiane, Pierre-Yves Monjal

    Fjalor,...


    Title: Fjalor, Termat juridikë...

Title: E drejta penale, Pjesa e Përgjithshme
Original: E drejta penale, Pjesa e Përgjithshme
Category: Law
Author: Shefqet Muçi
Publisher: Dudaj
Year: 2007
Pgs. 380
Weight: 0.537 kg
ISBN: 978-99943-0-029-7