Categories

Information

Publishers

Authors

List of books by publisher Alb Juris

Alb Juris Publishing House
per page
Showing 13 - 13 of 13 items
  • $11.27 $14.09 -20% In Stock

    Title: Përmbledhje legjislacioni për Nëpunësin Civil dhe Administratën PublikeOriginal: Përmbledhje legjislacioni për Nëpunësin Civil dhe Administratën PublikeCategory: LawPublisher: Alb JurisYear: 2010Pgs. 336Weight: 0.375 kgISBN: 978-99956-856-0-7

    $11.27 $14.09 -20%
    Reduced price!
    In Stock
Showing 13 - 13 of 13 items