• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Udhëzues: Si mund ta llogarisni tarifën postare për librat?

Udhëzues: Si mund ta llogarisni tarifën postare për librat?

Nga: Admin18 Dhjetor, 2012

Si ta llogarisni tarifen postare per libratLlogaritja e tarifës postare për çdo porosi që kryhet në faqen tonë bëhet në bazë të peshës së librave e cila përcakton më pas edhe tarifën përkatëse për dërgimin e tyre në shtetin përkatës.

Thënë ndryshe, tarifa postare varet nga pesha dhe vendi ku do të dërgohen librat.

ShtepiaeLibrit.com aktualisht përdor Postën Shqiptare për të përcaktuar tarifën postare për çdo porosi që ne dërgojmë. Tarifat postare janë të përcaktuara qartë sipas peshës dhe shtetit (apo zonës) në të cilën dërgohet porosia.

Synimi ynë mbetet gjithnjë që t’u ofrojmë klientëve tanë tarifat më konkurruese dhe shërbimin më cilësor postar.

Si mund ta llogarisni tarifën postare për librat që dëshironi të porosisni?

Kjo gjë mund të bëhet lehtësisht duke ndjekur këto hapa:

  1. Krijoni një llogari në faqen tonë
  2. Shtoni adresën tuaj
  3. Shtoni librat e dëshiruar në Shportën tuaj
  4. Mbaroni porosinë (opsionale në këtë rast)

Në momentin që ju keni shtuar librat në Shportën tuaj, sistemi ju lejon që të shihni llogaritjen automatike të tarifës postare brenda Shportës tuaj.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Si prodhohet një libër?

Antoine de Saint-Exupéry mbi humbjen e trishtë dhe të pashmangshme të një miku

Këshillat e Ray Bradbury për shkrimtarët e rinj (dhe të vjetër)

Këshillat e shkrimtarit për djalin adoleshent të dashuruar