• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • Të biesh në dashuri në kohën e COVID-19 është si të përjetosh një roman të Jane Austen

Të biesh në dashuri në kohën e COVID-19 është si të përjetosh një roman të Jane Austen

Nga: Liu i Cakut25 Dhjetor, 2020

 • Është një histori që zgjat dhe që përbëhet vetëm nga takime në publik.
 • Personazhet kryesore bëjnë një jetë të qetë familjare.
 • E gjithë qyteza është shumë e interesuar për çfarë bëni ju.
 • Ju vazhdimisht pyesni njëri-tjetrin si jeni me shëndet nga shtëpia.
 • Dita kalon me sjellje dhe zakone të rrepta, të lidhura me detyra morale që ju keni ndaj shoqërisë, detyrime që diktojnë ndërveprimet tuana dbe sjellin ngatërresa gajasëse.
 • Këkohet një planifikim i zgjuar.
 • Përfshin shumë shëtitje me hap të shpejtë.
 • Thashethemet ndihmojnë për të ngritur humorin e dëgjuesve përmes përcaktimit se çfarë është dhe çfarë nuk është e pranueshme dhe ee kush ka dhunuat konvencionet shoqërore.
 • Takimet romantike varen shumë nga moti.
 • Në takime përfshihet pirja e një çaji.
 • Ti informon shoqet – të cilat kanë jetë të qeta përplot gatime dhe mbrëmje në shtëpi – mbi zhvillimet më të fundit romantike përmes korespondencës me letra të stërholluara.
 • Shumica e marrëdhënies romantike është gjithashtu epistolare
 • Kontaktet me sy dhe levizjet e buta luajnë një rol të rëndësishëm.
 • Ti dhe bashkëshorti yt i ardhshëm pothuajse nuk e prekni fare njëri-tjetrin
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Thërmija letrare – Qeni i i Zotit Carlyle tentoi të vriste veten

Panorama aborigjene

A është ky banaliteti sipëror i shekullit tonë?

#Fragment. Çfarë është një udhëtim sipas John Steinbeck