Abdulrazak Gurnah fitoi çmimit Nobel 2021 me motivacionin: “Për eksplorim pa kompromis dhe me ...

Read More

Peter Handke, shkrimtari austriak që fitoi çmimin Nobel në Letërsi këtë vit është akuzuar ...

Read More

Haruki Murakami, një autor i përbotshëm bestseller, autor i shumë romaneve, na fut me ...

Read More

Haruki Murakami dhe kinezi Mo Yan konsiderohen më pranë çmimit të madh  Patrick Lannin, ...

Read More