Tituj të Agron Tufës në librarinë tonë
Mitrush Kuteli
Vepra e plotë e At Zef Pllumit risillet në treg nga Botimet Françeskane
Origjina e fjalës “Shqipëri” dhe pse bota na quan “Albania”
Sot 90 Vjetori i Lindjes së Poetit, Prozatorit dhe Albanologut të Shquar, MARTIN CAMAJ
Pesë autorë shqiptarë do përkthehen në gjuhë të huaj