Téa Obreht
Louise Glück
Joshja e romanit Mosha e pafajësisë Edith Wharton
Për çfarë flet romani Tortilla Flat nga John Steibeck?
Këshillat e Ray Bradbury për shkrimtarët e rinj (dhe të vjetër)