Magjia e Kronikë në Gur, Ismail Kadare
Sot 90 Vjetori i Lindjes së Poetit, Prozatorit dhe Albanologut të Shquar, MARTIN CAMAJ
ONUFRI RIBOTON ROMANIN “DASMA” TË KADARESË
ONUFRI RIBOTON ROMANIN E KADARESË “NËNTORI I NJË KRYEQYTETI”
ONUFRI RIBOTON ROMANIN E KADARESË “DOSJA H”
ONUFRI BOTON, PËR HERË TË PARË SI LIBËR MË VETE, ROMANIN E KADARESË “KRUSHQIT JANË TË NGRIRË”