Së shpejti në botim, Mendja e Robëruar, Czeslaw Milosz
Pesë autorë shqiptarë do përkthehen në gjuhë të huaj
Bashkim Shehu sjell Enver Hoxhën dhe ish-Bllokun në një libër
Komunizmi në Shqipëri, më i keq se i Frankos
Bashkim Shehu prezanton “Mozart me vonesë”