Shkrim: Ndërrime titujsh
Libër i ri: Leximi i ndaluar dhe shkrimet e fshehura
Dritëroi mbush sot 79-vjeç, jeta e kolosit të letrave shqipe
Fituesit, librat dhe autorët më të komentuar te Shtëpia e Librit
Cmimet për letërsinë shqipe 2009
Gjuha totalitare ushqen mendësi totalitare