• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Erdhi: Pesëdhjetë Hije të Çliruara – vëllimi i tretë

Erdhi: Pesëdhjetë Hije të Çliruara – vëllimi i tretë

Nga: Admin19 Dhjetor, 2012

Tashmë ka dalë në treg vëllimi i tretë i romanit mjaft të suksesshëm nga E L James “Pesëdhjetë Hije të Çliruara”. Libri është i disponueshëm për t’u porositur direkt online ose pranë librarisë tonë në Tiranë.

Mbi librin

Romantik, çlirues dhe kryekëput përthithës, ky është një roman që do t’ju pushtojë, do t’ju zotërojë dhe do të mbetet me ju përgjithmonë.

Pesedhjete hije te cliruara, E. L. James, vol. 3Kur Ana Stilli takoi për herë të parë sipërmarrësin e ri të talentuar, të shkatërruar, Kristian Grei, kjo ndezi shkëndijën e një lidhjeje sensuale që ndryshoi në mënyrë të pakthyeshme jetët e të dyve.

Ana e kishte ditur gjithmonë që dashuria për Pesëdhjetë Hijet e saj nuk do të ishte e lehtë dhe jeta e përbashkët i vë përpara sfidash që asnjëri prej tyre nuk i kishte parashikuar. Ana duhet të mësojë të ndajë stilin e pasur të jetës së Greit pa sakrifikuar integritetin dhe pavarësinë e saj; ndërsa Grei duhet të mposhtë dëshirën për kontroll dhe të varrosë fantazmat, të cilat akoma e përndjekin.

Tani, së bashku më në fund, ata kanë dashuri, pasion, intimitet, pasuri dhe një botë mundësish të pafundme.

Po pikërisht kur duket se kanë vërtet gjithçka, fatkeqësia dhe risku ndërthuren dhe kthejnë në realitet makthet më të këqija të Anës…

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Për çfarë flet romani Alef nga Paulo Coelho

Për çfarë flet romani Alef nga Paulo Coelho

Fjalët “e pista” dhe letërsia

Fjalët “e pista” dhe letërsia

Vjen në shqip më në fund, Libri i Çajit nga Okakura Kakuzō

Vjen në shqip më në fund, Libri i Çajit nga Okakura Kakuzō

Jonathan Littell, shkrimtari i shumëpaguar amerikan që shkruan në frengjisht

Jonathan Littell, shkrimtari i shumëpaguar amerikan që shkruan në frengjisht