nga Admin

2 Mars, 2008

Pershendetje miq te librit,

shkrimet e mediave shqiptare jane gjithnje nje burim i rendesishem prezantimi me titujt dhe autoret e ndryshem te librave qe dalin ne tregun e librit shqip.

Me deshiren qe te risjellim disa prej ketyre shkrimeve, ne kemi hapur nje rubrike te re ku ju do mund te gjeni shkrime te publikuara tashme, te cilat do sherbejne edhe si nje prezantim i dyte ose me i zgjeruar per librat qe ne publikojme.

Ne kete rubrike te re ju do te keni jo vetem mundesine t’i lexoni por edhe t’i komentoni keto shkrime, duke u bere keshtu pjese e nje procesi te vazhdueshem diskutimi nderveprues me vizitoret dhe vete autoret e shkrimeve.

Nder shkrimet e reja do gjeni:

Pershtypjet per librat qe keni lexuar

Me kete rast duam te perfitojme nga rasti per t’ju ftuar te lini pershtypjet tuaja per librat qe keni lexuar.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>