Permiresimet vazhdojne

Nga: Admin22 Shtator, 2007

Gjate kesaj jave, si dhe ne javen ne vazhdim, libraria do filloje te ndryshoje gjithmone e me shume persa i perket gjuhes ne te cilen funksionon. Ju kerkojme ndjese per veshtiresite qe mund t’ju krijojne tekstet ne anglisht, por mund t’ju sigurojme qe ne po punojme vazhdimisht per ta ndryshuar kete situate.

Faleminderit per mirekuptimin tuaj.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Librat më të shitur gjatë nëntorit 2012

Zbuloni faqen e re të Librarisë ShtepiaeLibrit.com

Vizitoni librarinë tonë pranë qendrës së Tiranës

Më shumë libra nga shtëpia botuese “DITURIA”