nga Admin

13 Tetor, 2010

Viti 97, Mero Baze

Sqarim: Kjo oferte nuk eshte me e vlefshme!

Përshëndetje miq të librit,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për ofertën tonë më të re. Deri në fund të kësaj jave (16 tetor 2010) ju mund të zgjidhni këto dy librat që ofrohen me ulje si më poshtë:

10% ulje për blerjet te libraria jonë në Tiranë

15% ulje për blerjet nga faqja jonë

Viti 97, Mero BazeViti 97, Mero Baze
Në qendër të librit është historia e Presidentit Sali Berisha, prapaskenat që kanë diktuar shumë nga zhvillimet e asaj kohe. Nuk është një libër që thotë ndonjë gjë që nuk e keni parë apo dëgjuar, por është një libër që thotë gjëra që asnjë lexues nuk kishte se ku t’i shikonte apo t’i dëgjonte.
Eklipsi, Stephenie Meyer
libri Eklipsi nga Stephenie Meyer (foto)Lexuesit, të mbërthyer nga “Muzgu” dhe “Hena e re“, do ta përpijnë menjëherë edhe librin e tretë “Eklipsi”, të shumëpritur të sagës gozhduese të serisë së vampirëvë nga Stephenie Meyer.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>