• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Oferta me 10% ulje – ka mbaruar!

Oferta me 10% ulje – ka mbaruar!

Nga: Admin23 Maj, 2011

Përshëndetje miq të librit,

Oferte 10 ulje per klientet e regjistruar (foto)ju njoftojmë se deri në fund të muajit Maj 2011 mund të përfitoni 10% ulje për të gjithë librat që porositen në faqen dhe librarinë tonë në Tiranë. Kjo ofertë nuk ka qënë publike dhe i ofrohej vetëm klientëve të regjistruar. Por mund ta përfitoni edhe ju nëse porosisni deri në fund të muajit.

Klikoni këtu për detajet e ofertës

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Të rejat nga bota e librit, mars 2021

Të rejat nga bota e librit, mars 2021

Mbi librin Lavdi Katalonisë, nga George Orwell

Mbi librin Lavdi Katalonisë, nga George Orwell

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Doli në qarkullim botimi: “Origjinat e Pushtetit, Pronës, Pasurisë, në Shqipërinë pas-totalitare” nga Profesor Artan FUGA

Doli në qarkullim botimi: “Origjinat e Pushtetit, Pronës, Pasurisë, në Shqipërinë pas-totalitare” nga Profesor Artan FUGA