Njoftim: Zhvendoset libraria, vazhdon shërbimi online!

50
5984

Përshëndetje miq të nderuar,

Faqja kryesore e librarise ShtepiaeLibrit.comJu njoftojmë se gjatë muajit prill 2013 kemi zhvendosur librarinë tonë fizike në Tiranë dhe nuk jemi më të pranishëm te adresa e vjetër pranë ish-Kinema 17 Nëntorit. Ndonëse libraria fizike qëndroi e hapur aty për plot tre vite kostot e larta të operimit dhe ekonomia e dobët na detyruan të zhvendosemi.

Tani jemi zhvendosur plotësisht pranë zonës së Tiranës së re. Në vazhdim do përqendrohemi kryesisht vetëm te ofrimi i shërbimeve tona nëpërmjet faqes online: ShtepiaeLibrit.com

Nuk kemi vendosur ende nëse do të mbajmë një orar zyrtar për librarinë, por gjithsesi do jemi vazhdimisht të disponueshëm për klientët, autorët, furnitorët dhe të gjithë të interesuarit nëpërmjet:

Email: [email protected]
Cel:  Gjergji 0662050438 / Elvisi – 0686052510

Librat mund t’i porosisni direkt nga faqja jonë si zakonisht.

Shihni udhëzuesit tanë këtu!

Libraria ShtepiaeLibrit.com është tashmë në vitin e shtatë të operim online dhe gjatë vitit 2015 synojmë ta përmirësojmë edhe më tej shërbimin tonë (veçanërisht për klientët tanë brenda Shqipërisë).

Adresa e re është si më poshtë:

Libraria ShtepiaeLibrit.com
Rruga Nikolla Lena, Kulla 7 Kati 3, 
Te pallatet te Ish-Ekspozita,
Tiranë, Shqipëri.