Ndryshon emri i dyqanit

0
325

Ju njoftojme se ne keto 24 oret e fundit ne kemi ndryshuar emrin e faqes se librarise tone online ne “ShtepiaeLibrit.com” (www.shtepiaelibrit.com)

Emri yne i vjeter (Librashitesi.com) do vazhdoje te funksionoje si gjithmone, por faqja do filloje te shfaqet nen emrin e ri. Po ashtu edhe adresa jone e imell do te ndryshoje sipas domain name-it te ri ([email protected])

Kjo nuk perben asnje ndryshim per ju si vizitoret tane, pasi ju do mund te vazhdoni te gezoni te gjitha lehtesirat e sherbimit tone online, pa asnje nderprerje apo problem tjeter.

Ndryshimi per ndryshimin e emrit u morr per nje ser arsyesh, nder te cilat me e rendesishmja ka te bej me vete filozofine tone per kete dyqan, qe te promovojme librin shqip dhe vlerat e tij per kulturen dhe atdhetaret tane.