Librat me te shitur dhe Statistikat

2
971

Shikoni gjithashtu: Lista me librat dhe autorët më të shitur 2009 dhe Lista me librat më të shitur 2008

—————————-

Me rritjen e numrit te vizitoreve, Shtepia e Librit ka mundur t’i sherbeje nje numri ne rritje klientesh. Per ne eshte vazhdimisht interesante te shikojme jo vetem vendet nga njerezit vijne, por edhe vete titujt qe ata zgjedhin. Nder librat me te shitur deri tani sipas kategorive kryesore jane:

Statistikat

Aktualisht, Shtepia e Librit pret mbi 100 vizitore ne dite dhe ky numer eshte gjithnje e ne rritje. P.sh. nga muaji shkurt deri ne mars, numri i vizitoreve u rrit me +71.62%. Shumica prej tyre vijne nga vende si:

  • Shqiperia,
  • Kosova,
  • Mali i Zi,
  • Shtetet e Bashkuara,
  • Gjermania,
  • Italia,
  • Suedia,
  • Maqedonia,
  • Greqia dhe
  • Britania, etj.