Librat më të shitur gjatë verës 2016

1
2536

leximet e veres (1)Vera ikën aq shpejt sa nuk e kupton, por librat e mirë i rezistojnë kohës!

Për ne, këtu te Shtëpia e Librit, është gjithnjë interesante të shohim se çfarë titujsh preferojnë klientët tanë nga e gjithë bota dhe duhet të pranojmë që titujt janë gjithmonë të ndryshëm siç mund ta shihni edhe te lista këtu poshtë.

Një listë të shkurtuar me librat më të shitur gjatë këtyre tre muajve të verës 2016.

  1. Princi i Vogël, Antoine de Saint-Exupery
  2. Don Kishoti i Mançës, Miguel de Cervantes Saavedra
  3. Seria e librave të Harry Potter – it, J. K. Rowling
  4. Zonja Z, Albatros Rexhaj
  5. Let’s learn albanian, a comprehensive course of albanian, Bato dhe Sokol Bega
  6. Simboli i humbur, Dan Brown
  7. Hipnotizuesi, Lars Kepler
  8. Orlandi i çmendun, Ludovico Ariosto
  9. Miliarderi, Veton Surroi
  10. Gramatika e gjuhës shqipe për të gjithë, Bahri Beci

Si ju duket kjo listë? Lini përshtypjet tuaja te komentet këtu poshtë 🙂