Pesë përrallëza të reja për fëmijët 0-4 vjeç me mozaikë formues (puzzle)

0
1849

Së fundmi, shtëpia botuese Çabej nxorri në treg pesë përrallave klasike që formohen si mozaikë (puzzle). Këto libra janë krijuar enkas për fëmijët 0-4 vjeç dhe kanë si synim që përveç zbavitjes dhe kënaqësisë së një përralle të bukur t’u ofrojnë atyre edhe mundësinë e zhvillimit të aftësive motorike dhe krijeshmërinë nëpërmjet formimit të figurave në format mozaiku (puzzle). Libërthat janë të një cilësie të mirë dhe me karton të trashë, për t’i rezistuar përdorimit energjik të të vegjëlve.

Rosaku i shëmtuarRosaku i shemtuar (puzzle) Libri i xhunglësLibri i xhungles (puzzle)
 BorëbardhaBorebardha (puzzle) Piter PanPiter Pan (puzzle)
 Shpata në shkëmbShpata ne shkemb (puzzle)

Shënim: Përrallëzat e reja aktualisht janë të disponueshëm vetëm pranë librarisë tonë në Tiranë. Klientët jashtë Shqipërisë i ftojmë të na kontaktojnë për t’i porositur.