Libra me kilogram!

0
500

Libra me kile (foto)Tani mund ta shikoni peshen e librave qe porosisni ne kilogram. Na u deshen dy dite pune intensive per ta ndryshuar te gjithe sistemit e peshimit nga “paund” ne “kilogram” por ja dolem mbane, dhe mbi te gjitha pa shkaktuar nderprerje te sherbimit tone.

Para ndryshimit, te gjithe librat te “Shtepia e Librit” shfaqeshin sipas sistemit te peshimit ne Paund. Por ky sistem krijonte pak veshtiresi duke qene se postimi i librave behet sipas sistemit metrik ne gram dhe kilogram.

Pak dite me pare ne gjetem nje zgjidhje dhe ju vume punes menjehere. Pervec ndryshimit ne sistemin qendror, na u desh te ndryshonim peshen dhe pershkrimin e cdo libri, ose thene ndryshe, beme mbi 260 ndryshime, per cdo liber qe kemi publikuar deri ne kete moment.

Formule e thjeshte
Nese nje liber peshon 350 grame, atehere sistemi yne e shfaq kete peshe ne kilogram, dhe konkretisht ne 0.35 Kg. Nese nje liber pershon 1350 grame , atehere ai shfaqet me peshen 1.35 Kg.

Si gjithmone mirepresim komentet dhe sugjerimet tuaja,
Elvisi & Gjergji