Leximet e verës 2012!

3
289

Përshëndetje miq të librit,

Vera është këtu, po ashtu edhe i nxehti, por duke ju uruar që bashkë me diellin të shtohet edhe relaksimi, ju ftojmë njëherazi të jepni sugjerimet tuaja për librat që mund të jeni duke lexuar gjatë këtyre pushimeve verore.

Ne kemi përgatitur ndërkaq edhe një listë të shkurtër me libra të sugjeruar vere për të rriturit dhe fëmijë, por kontributi i secilit prej jush me sugjerime është ajo që dëshirojmë më shumë.

Ju lutem shkruajini sugjerimet tuaja poshtë te komentet.

Pushime të mbara,

Elvisi & Gjergji