Ja pse i duam përshtypjet tuaja!

0
578

Në ditën e sotme kur informacioni për librat mund të merret nga shumë burime, miqtë dhe përshtypjet e atyre që i kanë lexuar vazhdojnë të mbeten ndër faktorët kryesorë për librat që ju zgjidhni të lexoni.

Këtu te ShtepiaeLibrit.com ne përpiqemi që t’ju sugjerojmë një numër në rritje librash kryesisht në shqip, por njëkohësisht e dimë që jo të gjithë mund të jenë sipas nevojave tuaja prandaj vazhdimisht kërkojmë ndihmë me përshtypjet tuaja për librat që keni lexuar.

Në këtë mënyrë të gjithë kontribuojmë në gjetjen dhe zgjedhjen e librave të duhur për nevojat e gjithsecilit.

Si mund ta bëni këtë:
1. Gjeni librin që keni lexuar, dhe
2. Shkruani përshtypjen tuaj…

Më thjesht se aq nuk besoj se bëhët…