• Kreu
  • /
  • Blog
  • /
  • Fituesit, librat dhe autorët më të komentuar te Shtëpia e Librit

Fituesit, librat dhe autorët më të komentuar te Shtëpia e Librit

Nga: Admin8 Maj, 2010

Përshëndetje miq të librit!

Në fillim të muajit prill shpallëm fillimin e fushatës “merr pjesë dhe fito një libër FALAS”. Përgjigja e miqve të librit ishte e mrekullueshme dhe tashmë ju mund të lexoni mbi 220 përshtypje të ndryshme për titujt në faqen tonë. Kemi gjithashtu kënaqësinë të shpallim publikisht dhe fituesit e këtij shorteu që janë:

  • Diellza Kastrati
  • Erjona Milaqi
  • Luan Kërleshi
  • Veron Dobroshi

Ndërkohë ju ftojmë të shihni edhe librat më të komentuar të organizuar sipas autorëve shqiptare dhe të huaj.

Librat më të komentuar nga letërsia shqiptare

Librat më të komentuar nga letërsia botërore

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


Gjithashtu mund të lexoni

Dy fjalë për romanin Bob Legjenda të autores Arlinda Guma

Të rejat nga bota e librit, shtator 2020

Doli në qarkullim botimi: “Origjinat e Pushtetit, Pronës, Pasurisë, në Shqipërinë pas-totalitare” nga Profesor Artan FUGA

Murtaja i Kamysë bëhet i shumëshituri shqiptar i karantinës