• Kreu
 • /
 • Blog
 • /
 • 15% ulje për librat e Shtëpia e Librit te Librari Art’s

15% ulje për librat e Shtëpia e Librit te Librari Art’s

Nga: Liu i Cakut23 Tetor, 2020

Për shkak se Panairi i Librit këtë vit u anulua, Shtëpia e Librit dhe Libraria Art’s ofrojnë bashkërisht 15% ulje për të tetë tituj.

Ju mund të vizitoni Librarinë Art’s te ish-Stacioni i Trenit në Tiranë për të blerë librat me ulje. Oferta është e vlefshme deri më 15 nëntor.

Kliko këtu për të parë vendndodhjen e Librarisë Art’s në hartë.

Lista e librave të ofruara me ulje është kjo:

 1. Asgjë s’është e vërtetë dhe çdo gjë është e mundur nga Peter Pomerantsev (Kliko këtu për më shumë informacion)
 2. Mbi Tiraninë, njëzet leksione nga shekulli i njëzetë nga Timothy Snyder (Kliko këtu për më shumë informacion)
 3. Mbi Nacionalizmin, Pse Shkruaj, Një Varje, Tri Ese nga George Orëell (Kliko këtu për më shumë informacion)
 4. Një dashuri transatlantike, Simone de Beauvori (Kliko këtu për më shumë informacion)
 5. Zhurma e kohës, Julian Barnes, (Kliko këtu për më shumë informacion)
 6. Hanibali, Kapërcimi i Alpeve dhe Beteja e Trebias, Tit Livi, (kliko këtu për më shumë informacion)
 7. SPQR, një histori e Romës së Lashtë nga Mary Beard (Kliko këtu për më shumë informacion)
 8. Kapitalizmi dhe Liria, Milton Friedman (Kliko këtu për më shumë informacion)
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Etiketa


Gjithashtu mund të lexoni

Henryk Sienkiewicz – biografi e shkurtër

Benedict de Spinoza – biografi e shkurtër

Çfarë është Roman à clef?

Pesë libra që ia vlen të lexohen mbi Parisin