Kategoritë

Botuesit

Autorët

Vepra 4, Faik Konica Shihe të plotë

Vepra 4, Faik Konica

Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i cili, edhe pse nuk është i plotë, paraqet një "terra incognita" të hapësirave koniciane. Letërkëmbimi është aq i gjerë, saqë ky kapitull mbetet i hapur.

Info shtesë

SKU000031

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë libër në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$7.89

Me ulje çmimi!

-20%

$9.86

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Faik Konica, Vepra e plote, vol. 5

  Faik Konica,...


  Në këtë vëllim janë paraqitur studime mbi...

 • Shtepia e heshtjes, Orhan Pamuk

  Shtepia e...


  Shtëpia e heshtjes është një roman intrigues...

 • Vepra e plote e Ismail Kadare

  Vepra e...


  Opusi i tanishëm, që i paraqitet publikut...

Titulli: Vepra 4
Letërkëmbimi
Autori: Faik Konica
Zgjedhur dhe përgatitur nga: Prof. Nasho Jorgaqi
Shtëpia botuese: Dudaj
Viti: 2001
f. 292
Pesha: 0.45 Kg.

Mbi librin
(Letërkëmbimi) Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i cili, edhe pse nuk është i plotë, paraqet një "terra incognita" të hapësirave koniciane. Letërkëmbimi është aq i gjerë, saqë ky kapitull mbetet i hapur.

 • Autori Faik Konica