Kategoritë

Prodhuesit

Furnizuesit

Poeteka 3 Shihe të plotë

Poeteka 3

“Poeteka” botohet 4 herë në vit. Ajo bën gjithashtu edhe paraqitjen e poetëve pjesëmarrës në Festivalin Ndërkombëtar “Poeteka”, që zhvillohet çdo pranverë në qytetin e Durrësit.

Info shtesë

SKU000127

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë produkt në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$2.71

Me ulje çmimi!

-36%

$4.23

ProduktNga (sasia)Ulja
Poeteka 33 --$1.10

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

 • Hylli i Drites Numri 1, 2007

  Hylli i...


  E përkohshmja françeskane Hylli i Dritës asht...

 • Art & Trashegimi, Vlora

  Art &...


  Në këtë numër do të gjeni pjesë të historisë...

 • Revista Mehr Licht, numri special 30

  Revista Mehr...


  Përmbajtja e Mehr Licht, numri special 30 maj...

Titulli: Poeteka 3Revistë e poezisë dhe e kulturës poetike - viti i parë i botimit - numri 3 - tetor 2005Kryeredaktor: Arian Lekaf. 80Pesha: 0.27 Kg. Revista POETEKA Revista botohet në version shumëgjuhësh: shqip për autorët e huaj dhe në gjuhë të huaj (anglisht, gjermanisht, italisht, frëngjisht, spanjisht, greqisht etj.) për autorët shqiptarë. E veçantë e revistës është edhe publikimi i konfrontuar i poezive që botohen origjinalit, duke u ofruar një mundësi më shumë si dhe duke u krijuar shijen e sfidës te përkthyesit, sidomos te të rinjtë. Revista POETEKA shpërndahet në 58 qendra universitare në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Itali, Austri, Francë, Spanjë, Belgjikë, Kroaci, Slloveni, Bosnjë, Serbi, Britani e Madhe, Bullgari, Rumani, Greqi, Rusi, USA (Nevv York, San Diego, Adelaide, Missouri, Alabama) Kanada (Quebec, Montreal, Toronto), etj. “Poeteka” botohet 4 herë në vit. Ajo bën gjithashtu edhe paraqitjen e poetëve pjesëmarrës në Festivalin Ndërkombëtar “Poeteka”, që zhvillohet çdo pranverë në qytetin e Durrësit.