Kategoritë

Botuesit

Autorët

Fjalor i madh italisht-shqip, Abedin Preza, Ervin Preza Shihe të plotë

Fjalor i madh italisht-shqip, Abedin Preza, Ervin Preza

E veçanta e Fjalorit të madh italisht – shqip, me autorë Abedin dhe Ervin Preza është fakti se ai është më i ploti, më izgjeruari, më i larmishmi i hartuar gjer sot, që përmbledh plot 70.000 fjalë-tituj, mbi 1.000 fjalë dhe shprehje idiomatike të cilat kanë ardhur së bashku me kuptimet e tyre analoge, si dhe përmbi 150.000 shembuj ilustrues.

Info shtesë

SKU000816

Disponueshëria: Ne gjendje

$33.80

Me ulje çmimi!

-20%

$42.25

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Fjalor i madh italisht – shqip, rreth 70.000 fjalë (kopertinë e trashë)
Origjinali: Fjalor i madh italisht – shqip, rreth 70.000 fjalë
Gjinia: Fjalor
Autorët: Abedin Preza, Ervin Preza
Shtëpia botuese: Ideart
Viti: 2008
Fq. 1744
Pesha: 2.821 Kg
ISBN: 978-99956-29-07-6

Mbi librin

E veçanta e Fjalorit të madh italisht – shqip, me autorë Abedin dhe Ervin Preza është fakti se ai është më i ploti, më izgjeruari, më i larmishmi i hartuar gjer sot, që përmbledh plot 70.000 fjalë-tituj, mbi 1.000 fjalë dhe shprehje idiomatike të cilat kanë ardhur së bashku me kuptimet e tyre analoge, si dhe përmbi 150.000 shembuj ilustrues.

Një epërsi tjetër e këtij Fjalori të madh italisht-shqip është edhe pasqyra e foljeve dhe lëvrimi i sinonimeve dhe vargjeve sinonimikë, cilësi nkëto që na bindin edhe një herë se kemi të bëjmë me të vërtetë me një vepër mjaft serioze.

Metodologjia e përpiktë në hartimin e fjalorit, hulumtimi i thellë i shqipes, larmia e shembujve dhe lehtësia në përdorim, e përveçojnë këtë fjalor, duke kornizuar një punë vërtet të paçmuar të dy autorëve.