Kategoritë

Prodhuesit

Furnizuesit

Gjuha angleze per te gjithe Audio CD Shihe të plotë

Gjuha angleze per te gjithe Audio CD

Kjo CD me ushtrime audio është pjesë ndihmëse për librin e gjuhës angleze me të njëjtin emër. CD-ja nuk ofrohet me librin, pra është opsionale, por nuk është e vlefshme pa librin pasi ushtrimet që ndodhen aty janë brenda librit.

Info shtesë

SKU000222

Disponueshëria: Nuk e kemi më këtë produkt në depo


Më njoftoni kur ta rimerni

$7.04

ProduktNga (sasia)Ulja
Gjuha angleze per te gjithe Audio CD3 -$0.70

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Titulli: Gjuha angleze për të gjithë Audio CD
Produkt audiovizual, që shoqëron librin Gjuha angleze për të gjithë
Bashkëbisedim dhe ushtrime
Pesha: 0.025 kg

Sqarim: Kjo CD me ushtrime audio është pjesë ndihmëse për librin e gjuhës angleze me të njëjtin emër. CD-ja nuk ofrohet me librin, pra është opsionale, por nuk është e vlefshme pa librin pasi ushtrimet që ndodhen aty janë brenda librit.